Eenvoudig declareren in AFAS

Het declareren van kosten zou een simpele taak moeten zijn. Echter, voor organisaties met medewerkers die veel kilometer- of onkostendeclaraties maken is de standaard van AFAS te omslachtig: het duurt lang, er kunnen makkelijk fouten worden gemaakt en leidt tot frustratie bij medewerkers. Het kan anders, ook in AFAS. Wil je weten hoe? Lees verder.

Dinsdag 10 mei: webinar ‘Thuiswerken en woonwerk. Minimale administratie, maximaal gebruikersgemak’

Aan toenemende regeldruk van thuiswerken en woonwerkvergoeding voldoen zonder extra administratieve last? In dit webinar op dinsdag 10 mei ontdek je hoe dit werkt in de praktijk.

Geen gedoe met bonnen meer

Met de declaratietools van KEEN Integrations kunnen werknemers declaraties eenvoudig indienen. Dit kan vanuit één scherm, wat huidige klanten als gebruiksvriendelijk ervaren.
Zo kunnen jouw werknemers zich volledig focussen op het helpen van klanten. Op deze manier declareren heeft nog een aantal voordelen voor jouw organisatie. Er is minder handmatig werk nodig voor het indienen van declaraties, waardoor er minder fouten gemaakt worden. Daarnaast kunnen meerdere declaraties in één keer afgehandeld worden, krijg je inzicht in de declaraties en wordt dit direct verwerkt in de nacalculatie in AFAS.

95% gestandaardiseerde oplossingen die tóch op maat zijn. Dit alles met een snelle implementatie (binnen twee weken), een lage startinvestering én maandelijkse opzegbaarheid.

 

G

 ‘’Mooi voorbeeld van gebruikersvriendelijke digitalisering. Zo maken we het onze medewerkers en de salarisadministratie een stuk makkelijker!”

Marsinah Tempels – Smits

HR-adviseur, Dirkzwager legal & tax over KEENwoonwerk

Eenvoudige declaratieoplossingen voor AFAS

Gratis adviesgesprek?

Heb je een uitdaging? Wil je weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?