Keen Integrations, toegewijd en resultaatgericht

Trinko Keen heeft landelijke bekendheid gekregen door zijn (inter)nationale resultaten in de tafeltennissport. Na zijn topsportcarrière heeft hij zijn kennis in bedrijfsinformatica weten uit te bouwen tot Keen Integrations BV.

Keen integrations BV bestaat uit een hecht team dat in nauwe verbinding staat met gecommitteerde professionals.

Onze uitdaging: met kleine aanpassingen het werken met AFAS een stuk eenvoudiger maken. Er kan veel in AFAS, maar het werkt bij specifieke taken niet altijd intuïtief en snel. Sommige zaken – zoals planning – zijn in AFAS niet in te richten. Om werken met AFAS toch eenvoudig en compleet te ondersteunen, maken we integraties. Dat doen we door kennis van AFAS te combineren met kennis van frontend (gebruikersvriendelijke applicaties) en gestandaardiseerde koppelingen met AFAS.

Wat ons werk leuk maakt is dat we steeds beter worden in wat we doen. Dat worden we omdat we ons specialiseren en elkaar inspireren. Zo was het in de topsport en zo is het ook in softwareontwikkeling. Onze combinatie van kennis en kunde is uniek! 

“Succesvol zijn in software kent dezelfde principes als topsport. Welk doel wil je bereiken? Het resultaat staat centraal. Welke problemen moeten worden opgelost? Dit lukt alleen met samenwerking. Zowel met de klant als intern. Als AFAS-expert zie ik dat AFAS-software voor specifieke onderdelen in de werkwijze van organisaties soms onvoldoende werkt. Hier zit voor ons de uitdaging: hoe kunnen wij de AFAS-connectoren zodanig integreren dat de software nog meer voor organisaties gaat werken.”

Trinko Keen

AFAS Expert, Keen Integrations BV

Ontmoet het team

Trinko Keen

Trinko Keen

Eigenaar Keen Integrations BV

Trinko Keen is oprichter van Keen Integrations B.V. Trinko was decennialang actief als topsporter en nam drie keer deel aan de Olympische Spelen. Naast topsport studeerde Trinko Informatica aan de Open Universiteit. Passie, nieuwsgierigheid gecombineerd met resultaatgerichtheid drijft Trinko.

“Het mooiste is dat we hier in een team werken met mensen met dezelfde passie en met verschillende kracht.” Mooie oplossingen die een aanvulling zijn op AFAS, die net het verschil maken tussen gebruikersacceptatie of frustratie met de gevolgen die daarbij horen.

Bertwin Wubs

Bertwin Wubs

Lead developer

Bertwin Wubs programmeert al sinds zijn jonge jeugd en is de hoofd-programmeur bij alle projecten. Naast programmeur heeft Bertwin jarenlang als concert-klarinettist in orkesten meegedraaid. Een man zonder aannames, altijd op zoek naar de beste oplossing voor een uitdaging. Kennis van React JS, Java, JS, Jquery, PhP, Twig, Mongo DB en andere talen.

Rense Wallaart

Rense Wallaart

Front-end developer

Rense Wallaart is webdesigner en appbouwer. Met ruim 20 jaar ervaring in de reclamewereld op zak, weet hij snel tot de kern door te dringen en hoe je ingewikkelde zaken eenvoudig overbrengt. Ontwikkelde zich van copywriter tot content manager en front-end developer. Bouwde bij wijze van hobby een app voor roeiers en maakte van software ontwikkelen z’n werk.

Als jouw mensen zo smart zijn dat ze met Excels bereiken wat met de meest geavanceerde systemen nooit was gelukt, is het zonde van hun talent om die Excels vervolgens over te typen. Wij doen niets liever dan het ‘onmogelijke’ simpel maken. De Excels het raam uit. Dat geavanceerde systeem precies laten doen wat jij wilt in plaats van andersom. Omdat wij geloven dat mensen die hun talenten inzetten voor mooiere dingen dan lapwerk en dubbel werk, tot ongelofelijke dingen in staat zijn.

Thomas Jansen

Thomas Jansen

Nodum specialist

Thomas Jansen is gespecialiseerd in oplossingen die op het Nodum platform draaien. Thomas heeft een technische achtergrond en kan goed meedenken met klanten en levert snelle oplossingen.

Jair Krabbenborg

Jair Krabbenborg

Marketing & Sales

Jair Krabbenborg studeert momenteel International Business Administration aan de VU in Amsterdam. Hij is ondernemend ingesteld en leergierig, vandaar dat hij naast zijn studie ook aan de slag gaat bij Keen Integrations. Jair ondersteunt ons op de gebieden van Marketing en Sales, gericht op klanttevredenheid.