KEEN Integrations, toegewijd en resultaatgericht

KEEN Integrations ontwikkelt software met een passie voor perfectie, oplossingen die naadloos aansluiten op AFAS. Waarom deze keuze?

KEEN Integrations is in 2017 opgericht door Trinko Keen. Na een leven als topsporter heeft hij de lessen meegenomen om als consultant met AFAS software aan de slag te gaan.

Focus is een belangrijke voorwaarde om succesvol te zijn. We kennen en vertrouwen AFAS, de waarden sluiten aan. AFAS heeft één standaard softwareoplossing die steeds verder ontwikkeld wordt. Zonder dat klanten extra gaan betalen krijgen ze daardoor steeds meer waar voor hun geld. Als AFAS-expert zag Trinko dat klanten niet altijd goed geholpen konden worden omdat hun bedrijfsprocessen te ver van de standaardwerkwijze aflag van AFAS, of dat AFAS op sommige terreinen nog niet ver genoeg was in de ontwikkeling.

Hoe gaaf zou het zijn als de voordelen van standaardsoftware behouden blijven en de beperkingen kunnen worden weggenomen? De belangrijkste beperking van standaardsoftware is dat deze generiek is en niet voor alle organisaties perfect aansluit. Daar gingen we mee aan de slag. Ons doel is simpel: maximaal gemak voor gebruikers en minimaal werk voor de administratie.

Daarom ontwikkelt KEEN Integrations standaard softwareoplossingen voor specifieke uitdagingen. Onze oplossingen sluiten naadloos (en uitsluitend) aan op AFAS. Op basis van wensen van nieuwe en bestaande klanten wordt de software steeds verder ontwikkeld. Alleen samen zorgen voor we voor succes.

Al sinds 2018 bestaat KEEN Integrations uit een vaste kern van drie vaste krachten en een flexibele schil van een aantal experts. In 2022 zijn we de 100 klanten gepasseerd. Tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin uitbreiding en doorontwikkeling centraal staan.

Eén applicatie voor alle bedrijfsprocessen sprak me aan, naast de manier waarop AFAS z’n bedrijf runt en met klanten omgaat. Daar herkende ik de topsportmentaliteit in. Een visie omzetten in consistent dagelijkse routines met focus op wat belangrijk is: tevreden klanten.

Trinko Keen

AFAS Expert, KEEN Integrations BV

Standaardsoftware zorgt voor hoge kwaliteit. Tegelijkertijd kunnen we de software uitbreiden zodat deze 100% aansluit bij jouw organisatie

Hoe kunnen we onderdelen aan AFAS toevoegen voor klanten met specifieke processen en toch de gedachte van standaardisatie blijven omarmen? Met die gedachte zijn we begonnen met ontwikkelen van oplossingen. Alleen voor AFAS. Het systeem en de organisatie kennen en vertrouwen we.

Onze producten zijn 95% gestandaardiseerd. De basis is voor iedere organisatie vergelijkbaar en de integratie met AFAS is volledig gestandaardiseerd. De laatste 5% van onze producten wordt aan jouw organisatie toegevoegd. Zo sluiten de producten volledig aan op de processen binnen jouw organisatie. Die laatste 5% zorgt ervoor dat je geen software tool koopt, maar dat je uitdaging opgelost wordt.

Die 5% kan in een organisatie met kritische medewerkers, het verschil zijn tussen acceptatie en er dus mee werken of ontevredenheid en er niet mee werken.

 

Ontmoet het team

Trinko Keen

Trinko Keen

Eigenaar Keen Integrations BV

Trinko Keen is oprichter van Keen Integrations B.V. Trinko was decennialang actief als topsporter en nam drie keer deel aan de Olympische Spelen. Naast topsport studeerde Trinko Informatica aan de Open Universiteit. Passie, nieuwsgierigheid gecombineerd met resultaatgerichtheid drijft Trinko.

“Het mooiste is dat we hier in een team werken met mensen met dezelfde passie en met verschillende kracht.” Mooie oplossingen die een aanvulling zijn op AFAS, die net het verschil maken tussen gebruikersacceptatie of frustratie met de gevolgen die daarbij horen.

Bertwin Wubs

Bertwin Wubs

Lead developer

Bertwin Wubs programmeert al sinds zijn jonge jeugd en is de hoofd-programmeur bij alle projecten. Naast programmeur heeft Bertwin jarenlang als concert-klarinettist in orkesten meegedraaid. Een man zonder aannames, altijd op zoek naar de beste oplossing voor een uitdaging. Kennis van React JS, Java, JS, Jquery, PhP, Twig, Mongo DB en andere talen.

Rense Wallaart

Rense Wallaart

Front-end developer

Rense Wallaart is webdesigner en appbouwer. Met ruim 20 jaar ervaring in de reclamewereld op zak, weet hij snel tot de kern door te dringen en hoe je ingewikkelde zaken eenvoudig overbrengt. Ontwikkelde zich van copywriter tot content manager en front-end developer. Bouwde bij wijze van hobby een app voor roeiers en maakte van software ontwikkelen z’n werk.

Als jouw mensen zo smart zijn dat ze met Excels bereiken wat met de meest geavanceerde systemen nooit was gelukt, is het zonde van hun talent om die Excels vervolgens over te typen. Wij doen niets liever dan het ‘onmogelijke’ simpel maken. De Excels het raam uit. Dat geavanceerde systeem precies laten doen wat jij wilt in plaats van andersom. Omdat wij geloven dat mensen die hun talenten inzetten voor mooiere dingen dan lapwerk en dubbel werk, tot ongelofelijke dingen in staat zijn.

Thomas Jansen

Thomas Jansen

Nodum specialist

Thomas Jansen is gespecialiseerd in oplossingen die op het Nodum platform draaien. Thomas heeft een technische achtergrond en kan goed meedenken met klanten en levert snelle oplossingen.

Jair Krabbenborg

Jair Krabbenborg

Marketing & Sales

Jair Krabbenborg studeert momenteel International Business Administration aan de VU in Amsterdam. Hij is ondernemend ingesteld en leergierig, vandaar dat hij naast zijn studie ook aan de slag gaat bij Keen Integrations. Jair ondersteunt ons op de gebieden van Marketing en Sales, gericht op klanttevredenheid.

Dit houdt ons bezig

Ieder kind heeft het recht kind te zijn

Ieder kind heeft het recht kind te zijn

(op de foto Esmee Pieters (rechts) met Sidekick Greysha Niebe bij de kickoff van het theaterprogramma op 20 november 2022 in ... lees meer

Passie voor perfectie

Passie voor perfectie

Passie voor perfectie, of passie voor kwaliteit, dat is waar ik in de sport altijd voor gegaan ben. Nu doe ik dat samen met collega's ... lees meer

Nederlandse titel maakt veel los

Nederlandse titel maakt veel los

Ongelooflijk wat de Nederlandse titel tafeltennis afgelopen zondag aan reacties heeft opgeleverd. Mijn linkedin post daarover werd ... lees meer