KEEN Integrations, toegewijd en resultaatgericht

KEEN Integrations ontwikkelt software met een passie voor perfectie, oplossingen die naadloos aansluiten op AFAS. Waarom deze keuze?

Eerst het allerbelangrijkste: wij houden van ons werk en vinden het zelf belangrijk dat de software waar we mee werken goed werkt. Daar zorgen we ook bij onze klanten voor. Meestal lukt dat direct. Maar het kan ook zijn dat zaken net anders werken in de praktijk dan besproken. In dat geval komen we ook tot een oplossing. We zijn er trots op dat sinds de start in 2017 bijna al onze klanten nog steeds klant zijn. Van eigen oplossingen zijn we alleen klanten kwijtgeraakt door fusies. 

Vergroot de mogelijkheden van AFAS

Sinds 2017 ontwikkelt KEEN Integrations oplossingen die naadloos aansluiten op AFAS. Oprichter Trinko Keen was al jaren AFAS expert. Met de software van AFAS kun je alle bedrijfsprocessen optimaliseren. Dat gaat super. Echter, iedere organisatie heeft ook processen die (net) niet in de standaard van AFAS passen. Daarvoor hebben wij oplossingen ontwikkeld. Volledig in AFAS geïntegreerd.  

Eén applicatie

Klanten die voor AFAS kiezen, doen dit onder andere omdat AFAS één applicatie is. Die gedachte ondersteunen wij. Werken met oplossingen van KEEN Integrations voelt alsof deze volledig in AFAS thuishoren.  

Waarom oplossingen (uitsluitend) voor AFAS?

De reden dat we oplossingen voor AFAS maken is allereerst omdat AFAS een goede partner is met software waarin al heel veel mogelijk is om klanten tevreden te maken. De reden waarom we uitsluitend voor afas ontwikkelen is omdat we de AFAS door en door kennen. Daardoor kunnen we de beste oplossingen ontwikkelen. En als er iets niet werkt zoals het zou moeten, dan kunnen we zelf zowel aan onze kant onderzoeken, als ook aan de AFAS kant. Zo zorgen we ervoor dat alles goed werkt. Alsof het een onderdeel van AFAS software zelf is. 

AFAS expert Keen Integrations

Focus, kwaliteit, resultaat

Oprichter Trinko Keen was topsporter. Tijdens zijn topsportcarrière studeerde hij Informatica. Software kan het leven van mensen een stuk beter maken, mits de gebruiksvriendelijkheid hoog is. Ook kan software een belangrijke ondersteuning zijn bij veranderingen in een organisatie.

Als software goed aansluit bij waar een organisatie naartoe wil, dan wordt het werken naar een hoger niveau gestuwd. Dat is iets waar wij heel enthousiast van worden.

Dat doen we door software te ontwikkelen die administratie eenvoudig maakt. 

Onze topsportachtergrond zorgt voor: 

 • Focus op één ding
  Wij ontwikkelen oplossingen die uitsluitend op AFAS aansluiten. Doordat we dit iedere dag doen, worden we steeds beter in wat we doen. Onze oplossingen zien er niet alleen mooi uit aan de voorkant, maar zijn ook ontzettend robuust aan de achterkant.
 • Het resultaat telt
  In de topsport tellen excuses niet. Ons doel is dat jouw organisatie super met onze software  werkt. Het moet de uitdagingen waarvoor jullie op zoek zijn gegaan naar software goed oplossen. Als dat niet zo is, dan zorgen we er voor dat dit alsnog gebeurt. Samen zorgen we ervoor dat jullie uitdagingen worden opgelost. Vaak lukt dat direct. Zo niet, dan gaan we door tot het wel lukt. 
 • Kwaliteit overwint altijd
  Zoveel uren werden in topsport besteedt aan het aanscherpen van de basis. Niet iets dat je aan de buitenkant altijd kan zien. Wij geloven er in dat we op de langere termijn de beste oplossingen bieden, met de meeste mogelijkheden en de hoogste tevredenheid als we veel tijd besteden aan onze achterkant. Daarom kiezen we voor standaardoplossingen die we steeds verder ontwikkelen. Geen maatwerk, met alle risico’s richting de toekomst van dien. We zorgen ervoor dat onze software up to date blijft. 

Samenwerken met KEEN Integrations betekent: 

 • Betrokken partner. Samen zorgen we ervoor dat de software succesvol werkt binnen jouw organisatie; 
 • Standaardoplossingen: eenvoudig in gebruik met verrassend veel mogelijkheden; 
 • Volledige ontzorging bij implementatie mogelijk; 

Ontmoet het team

Trinko Keen

Trinko Keen

Eigenaar KEEN Integrations BV

Trinko Keen is oprichter van KEEN Integrations B.V. Trinko was decennialang actief als topsporter en nam drie keer deel aan de Olympische Spelen. Naast topsport studeerde Trinko Informatica aan de Open Universiteit. Passie, nieuwsgierigheid gecombineerd met resultaatgerichtheid drijft Trinko.

“Het mooiste is dat we hier in een team werken met mensen met dezelfde passie en met verschillende kracht.” Mooie oplossingen die een aanvulling zijn op AFAS, die net het verschil maken tussen gebruikersacceptatie of frustratie met de gevolgen die daarbij horen.

Bertwin Wubs

Bertwin Wubs

Lead developer

Bertwin Wubs programmeert al sinds zijn jonge jeugd en is de hoofd-programmeur bij alle projecten. Naast programmeur heeft Bertwin jarenlang als concert-klarinettist in orkesten meegedraaid. Een man zonder aannames, altijd op zoek naar de beste oplossing voor een uitdaging. Kennis van React JS, Java, JS, Jquery, PhP, Twig, Mongo DB en andere talen.

Rense Wallaart

Rense Wallaart

Front-end developer

Rense Wallaart is webdesigner en appbouwer. Met ruim 20 jaar ervaring in de reclamewereld op zak, weet hij snel tot de kern door te dringen en hoe je ingewikkelde zaken eenvoudig overbrengt. Ontwikkelde zich van copywriter tot content manager en front-end developer. Bouwde bij wijze van hobby een app voor roeiers en maakte van software ontwikkelen z’n werk.

Martin Keen

Martin Keen

Accountmanager

Martin is gepokt en gemazeld in de sales van bedrijfssoftware. Hij is als geen ander in staat om de match te vinden tussen de vraag van de klant en de oplossing van KEEN Integrations.

Nicolai Verheul

Nicolai Verheul

Backend developer

Nicolai Verheul werkt als Innovation Support Engineer en is de verbindende schakel tussen de klant en de software zodat het in gebruik nemen van de oplossing zo soepel mogelijk verloopt.

Thomas Jansen

Thomas Jansen

Nodum specialist

Thomas Jansen is gespecialiseerd in oplossingen die op het Nodum platform draaien. Thomas heeft een technische achtergrond en kan goed meedenken met klanten en levert snelle oplossingen.

Jair Krabbenborg

Jair Krabbenborg

Marketing & Sales

Jair Krabbenborg is ondernemend ingesteld en leergierig en ondersteunt ons op de gebieden van Marketing en Sales, gericht op klanttevredenheid.

Zin om je te ontwikkelen? We zijn op zoek!

Dit inspireert ons

Ieder kind heeft het recht kind te zijn

Ieder kind heeft het recht kind te zijn

(op de foto Esmee Pieters (rechts) met Sidekick Greysha Niebe bij de kickoff van het theaterprogramma op 20 november 2022 in ... lees meer

Passie voor perfectie

Passie voor perfectie

Passie voor perfectie, of passie voor kwaliteit, dat is waar ik in de sport altijd voor gegaan ben. Nu doe ik dat samen met collega's ... lees meer

Nederlandse titel maakt veel los

Nederlandse titel maakt veel los

Ongelooflijk wat de Nederlandse titel tafeltennis afgelopen zondag aan reacties heeft opgeleverd. Mijn linkedin post daarover werd ... lees meer

Gratis adviesgesprek?

Heb je een uitdaging? Wil je weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?