6 september: gratis webinar ‘Planning in de zorg, hoe zorg je voor tevreden medewerkers?’

De administratieve druk in de zorg neemt toe. Planning kan de druk ontlasten, maar frustratie ligt op de loer. Weer een nieuw systeem. Het is mogelijk om te zorgen voor tevreden medewerkers, die minder tijd kwijt zijn met administratie én meer kunnen halen uit een efficiënte planning.

Hoe zorg je ervoor dat er gepland gaat worden met maximaal gebruikersgemak en minimale administratie?

Door krapte op de arbeidsmarkt staat de capaciteit van veel organisaties onder druk. Een goed planning kan zorgen dat beschikbasre capaciteit beter benut wordt. Nog belangirjk er is het dat medewerkers de planning omarmen en niet het gevoel hebben ‘weer met een nieuw systeem moeten werken’. Daarom zijn we toch niet in de zorg gaan werken? 

Doe mee met het webinar en leer (en praat mee) over de manier om ervoor te zorgen dat planning medewerkers ondersteunt en tegelijkertijd zorgt voor minder adminsitratie binnen jouw organisatie.

Dat en meer hoor je in het webinar.

In dit webinar leer je meer over:

  • De uitdagingen die een (inefficiënt) planinngsproces opleveren voor jouw medewerkers en organisatie
  • Waar ja aan kunt denken bij oriëntatie op een nieuw pakket
  • Hoe collega organisaties hiermee om gaan

Een goede planning kan leiden tot een betere bezettingsgraad. Wat is de impact als al jouw medewerkers 1% meer met klanten bezig zijn? En wat levert het jouw organisatie op als aan het eind van de maand automatisch alle berekeningen ten behoeve van salarissen worden verwerkt?

Wij gebruiken jouw contactgegevens voor het versturen van informatie over het webinar, zoals de url, samenvatting en gedemonstreerde producten.

Lees ons privacy statement

Wij gebruiken jouw contactgegevens uitsluitend voor de uitnodiging en het opvolgen van het webinar.