De koploper van de eerste divisie, FC Volendam heeft gekozen om te gaan werken met KEENsalesintegratie. Deze integratie zorgt ervoor dat accountmanagers het volledige salestraject kunnen doorlopen, van eerste contact tot en met de financiële afhandeling. Zonder doorlopende afstemming met de backoffice. Mooi moment om te starten met de salesintegratie. Als in het voorjaar de sponsorcontracten voor het nieuwe seizoen moeten worden vastgelegd, zijn de medewerkers al helemaal ingewerkt.

“We kunnen nu verder groeien zonder dat er op onze backoffice meer medewerkers nodig zijn. Onze ervaring op de backoffice kunnen we straks nog meer inzetten voor andere, belangrijke zaken. Dit is onderdeel van het steeds efficiënter maken van onze organisatie” , aldus Richard de Weijze, zakelijk directeur FC Volendam.

Dank voor jullie vertouwen!

KEENsalesintegratie is interessant voor iedere organisatie die veel contracten als abonnementen of als orders wil vastleggen. Door de integratie zijn dossier met workflow, abonnement (of order), offerte, digitaal ondertekenen in InSite met elkaar verbonden. De accountmanager kan alles via InSite in één keer vastleggen.

Meer weten over KEENsalesintegratie en hoe het mogelijk is om één fte aan administratief werk te laten verdampen?

Salesoplossingen voor AFAS

Contact opnemen?

Heb je een uitdaging? Wil weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?