Vraag naar de stip op de horizon

Wat is jullie stip op de horizon? Welke problemen lost optimale planning op? Met die vraag openden we vorige week het gesprek met de planner, HR medewerker, manager en een medewerker van een organisatie die op zoek is naar een planningsoplossing. Een simpele vraag, maar wel eentje waarbij de aandacht op plannen en wat dat zou kunnen betekenen voor de organisatie lag, in plaats op de ‘knopjes’ . Dat leverde een levendige discussie op, want niet iedereen zag dezelfde stip. 

Dichter bij…

Sommige stippen lagen heel ver weg en anderen gingen erg uit van hoe er nu gewerkt wordt. We concludeerden in het gesprek dat het geen grote stap is om een stuk dichter bij ieders horizon te komen. Tegelijkertijd laat het zien hoeveel onnodig werk en frustratie er door de huidige manier van werken nog is.

Door de discussie op deze manier aan te vliegen, kunnen we ook goed zien of hetgeen de organisatie wil en nodig heeft, aansluit bij hetgeen wij kunnen bieden. In dit geval plannen met jaaruren en toch een vast rooster in AFAS. Liefst geen enkel beheer en volledig geïntegreerd in AFAS. En graag hulp met het omarmen van de nieuwe manier van werken. Dat kan!

Wat is jullie stip op de horizon?

Meer weten over onze planningsoplossingen? Klik hier om meer te lezen over onze planningsoplossingen.

 

Contact opnemen?

Heb je een uitdaging? Wil weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?