Declareren is voor organisaties zelden een proces waar ze hun brood mee verdienen. Toch is het iets waar medewerkers (dagelijks) mee te maken hebben. Maar hoe valt er nou winst te halen uit het declaratieproces, en waaruit bestaat die winst?

Ondanks dat declareren eerder iets is wat ‘moet’ dan waar werknemers naar uit kijken, is het toch belangrijk. Dat is terug te zien als het declaratieproces niet goed geregeld is. Dit leidt vaak tot frustratie bij medewerkers, veel (overbodige) administratie en soms zelfs onjuiste aangiftes bij de belastingdienst. Het is zaak om dat te voorkomen.

Een declaratieproces is goed georganiseerd op het moment dat je er geen klachten over krijgt. Om dat te bereiken moeten zowel de gebruikers als de administratieve medewerkers goed overweg kunnen met de oplossing. Om die reden staan bij onze oplossingen maximaal gebruikersgemak en minimale administratie centraal.

Over het declaratieproces binnen AFAS hebben wij vandaag een webinar georganiseerd. Wat is het belang ervan, wat zijn de uitdagingen en wat zijn de opties? Dat en meer bespraken wij – onder andere met een gastspreker van onze nieuwste klant MBO Raad.

Interesse in de samenvatting? Stuur een mail naar info@keenintegrations.nl

Contact opnemen?

Heb je een uitdaging? Wil weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?