In 5 stappen aan de slag met KEENplanning

0

Samen uw planprobleem tackelen met KEENplanning

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we dieper in op uw specifieke planprobleem. We nemen de tijd om uw huidige planningsproces te analyseren, de uitdagingen te identificeren en de knelpunten in kaart te brengen.

 

1

Inzicht in uw plannings­proces: de sleutel tot soepele integratie

Tijdens de inventarisatiefase ligt de focus op uw unieke planproces. We willen begrijpen hoe u binnen uw organisatie plant, zodat we straks een naadloze integratie kunnen realiseren die perfect aansluit bij uw werkwijze.

2

Ervaar de kracht van onze tools in uw eigen AFAS-omgeving met onze Proof of Concept!

Een demo kan nuttig zijn, maar we geloven dat u de echte waarde van onze tools pas ervaart wanneer u ze in uw eigen AFAS-omgeving kunt gebruiken. Zo ervaart u direct of uw medewerkers er prettig mee kunnen werken en of ze naadloos aansluiten bij uw workflows.

Daarom bieden wij u een Proof of Concept (PoC) aan: binnen twee weken implementeren we een werkende oplossing in uw AFAS-omgeving. De investering voor deze PoC bedraagt slechts € 1.000,-.

Daarmee kun je al echt kennismaken met KEENplanning, zonder grote investering vooraf.

  3

  De implementatie van KEENplanning: een succesvolle start voor uw organisatie

  De implementatiefase is cruciaal voor het succesvolle gebruik van KEENplanning binnen uw organisatie. In deze fase zorgen we voor een naadloze integratie van KEENplanning met AFAS. Ook zorgen we samen met medewerkers van jouw organisatie dat alle roosters goed verwrkt zijn en planners en medewerkers weten hoe het werkt. Op de voor- of achtergrond staan we klaar.

  4

  De onderhouds­fase: optimale prestaties van KEENplanning

  De onderhoudsfase is essentieel om de optimale werking van KEENplanning te garanderen en de waarde van de tool te maximaliseren  In deze fase bieden we proactieve ondersteuning, updates en trainingen om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers optimaal gebruik kunnen blijven maken van KEENplanning.