Diepgaand geïntegreerd in AFAS

Bij KEENplanning gebruiken we de informatie uit AFAS als onze basis. In tegenstelling tot andere planningsoplossingen, die een eigen systeem hebben dat ze met AFAS moeten koppelen, vormt de data uit AFAS direct de kern van onze oplossing. Dit vermijdt de gebruikelijke zwakke schakels in systemen, zoals : dubbele invoer, afwijkende gegevens en compatibiliteitsproblemen.

Wat betekent integratie met AFAS in de praktijk?

  Geen aparte inlog nodig

  Je kunt direct via InSite (of OutSite voor bijvoorbeeld vrijwilligers) klikken op KEENplanning en je bent meteen ingelogd. Dit geldt ook voor mobiele apparaten, waar je direct een optimale weergave ziet.

  Continu up-to-date data

  KEENplanning haalt voortdurend alle relevante data uit AFAS op, zodat je altijd werkt met de meest actuele informatie.

  Deze integratie zorgt ervoor dat je planningsprocessen soepel en efficiënt verlopen, zonder de complicaties die gepaard gaan met systeemkoppelingen.

  Live uit AFAS

  • Medewerkerstamgegevens
  • Rooster, functie en contractgegevens
  • Verschillende dienstverbanden en formatieverdelingen
  • Verlof
  • Verzuim
  • Dossiers voor correcties

  Eén aanspreekpunt

  Geen ‘van het kastje naar de muur’ tussen leveranciers, maar één aanspreekpartner voor al je vragen over de integratie tussen planning en AFAS: KEEN Integrations.

  We werkten voor KEENplanning met een gerennomeerd planningspakket. De uitwisseling met AFAS bleef een zorg. Met KEENplanning is de integratie met AFAS de basis. Zoals de gegevens in AFAS zijn ingevoerd, zo worden zo ook in KEENplanning getoond.

  Anouk Neeter

  Coördinator planning, Parlan