Leren van elkaars ervaringen en inzichten is niet alleen inspirerend, maar ook heeeel nuttig. Afgelopen maandag deelden Gerwin Benning en ik hun kennis tijdens een boeiende trainingssessie voor de planners van Entrea Lindenhout. Met ruim 2,5 jaar ervaring in het gebruik van KEENplanning, was het de perfecte gelegenheid om vragen te verzamelen en te beantwoorden.

De interactieve sessie bracht vragen naar voren waar planners dagelijks mee te maken hebben, maar pas echt opmerken wanneer ze hands-on met de software werken. Hoe verwerk je bijvoorbeeld de uren van medewerkers die tijdens verlof terugkomen voor een vergadering? Of hoe zorg je ervoor dat de uren van een stagiaire, die ook als oproepkracht in hetzelfde team werkt, worden toegewezen aan het juiste dienstverband?

Deze sessies zijn niet alleen leerzaam voor de planners, maar ook voor ons als ontwikkelaars van KEENplanning. Het inzicht in de dagelijkse uitdagingen van gebruikers stelt ons in staat om de software continu te verbeteren.

Deze waardevolle lessen, samen met handige tips en inspirerende klantverhalen, bundelen we maandelijks in een update die we delen met onze klanten en geïnteresseerden. Zo creëeren we een wisselwerking van kennis en inspiratie, waarbij we elkaar ondersteunen en inspireren.