Wat een leuke reacties gisteren op Het Nationale Park De Hoge Veluwe toen ik een presentje kwam brengen. Al 7 jaar zijn we partners. Als het moet kunnen de medewerkers van het Park mij dag en nacht bellen. Omgekeerd was het ook in orde als ik een periode de verwachtingen (meestal door drukte) niet kon waarmaken. Heel loyaal naar beide kanten!

Hoe kon ik ze beter bedanken dan met iets dat dicht bij me staat, een pingpongtafel(tje)!

Ik ben begonnen als ondersteuner en applicatiebeheerder voor AFAS. Daarna werd ik in de afrondende fase projectleider voor de implementatie van een nieuw kassasysteem dat ook op AFAS en de website aan moest sluiten. Ondertussen hebben we al veel mooie zaken samen opgepakt.

Lees hier meer over het online aanvragen van jaarkaarten. Vanuit de website worden de jaarkaarten aangevraagd en worden direct in de abonnementenmodule in AFASย  verwerkt.

NPDHV, Henk, Arno, Seeger, Sylvia, Yvette, bedankt en natuurlijk ook de NTTB, die voor mij de ipongtafel heeft gemaakt

Contact opnemen?

Heb je een uitdaging? Wil weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?