De opdracht van entrealindenhout was duidelijk:

‘Wat we nodig hebben is een standaard planoplossing zonder een extra te onderhouden applicatie met toeters en bellen én tegelijkertijd wel zo kunnen plannen als bij ons past én de volledige ORT verwerking in AFAS.

Entrealindenhout is een grote jeugdzorg organisatie in Gelderland met veel verschillende teams die op verschillende manieren plannen. De uitdaging is om op een simpele manier te kunnen plannen, maar wel voor alle teams die toch verschillende werkwijzes hebben. Voeg daar de zelfsturing aan toe en je hebt een uitdaging.
 
Samen met planners Jordi Dueck en Marije de Jong, informatiemanager Niels van Kempen en manager Madeleine Theunissen zijn we de afgelopen tijd de uitdaging aangegaan om #KEENplanning (Keen Integrations) aan te laten sluiten op de manier van plannen van (veel verschillende) teams.
 
Niet het opleveren van een product volgens specificaties is het doel, maar goed kunnen plannen. Daarvoor is samenwerking, ondersteuning en #draagvlak nodig. Dank Marije, Jordi, Madeleine en Niels. Het was een goede sessie. Er kan gepland worden!

Klik ergens in deze blog om meer te weten te komen over #KEENplanning

Contact opnemen?

Heb je een uitdaging? Wil weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?