AFAS partner Trinko Keen was jarenlang topsporter en nam deel aan drie Olympische Spelen als tafeltennisser. Een druk leven na de sport eiste vervolgens zijn tol. De fitheid en de energie gingen achteruit. Trinko besloot dat deze aangepakt moesten worden. Dat resulteerde er in dat hij op z’n 51e een uitzonderlijke prestatie leverde door nog een keer Nederlands kampioen te worden. Trinko laat zien welke lessen hij vanuit de topsport leerde die hij kon toepassen in het ‘gewone’ leven buiten de topsport om verandering te realiseren.

In deze sessie leer je:
1.    Wat kun je leren van topsporters om grenzen te verleggen?
2.    Hoe vertaal je die lessen in concrete acties die je morgen al kunt doen?
3.    Hoe zorg je ervoor dat ook vol kunt houden en zo je doelen te behalen?

Iedereen wil het, gelukkig zijn en gezond ouder worden. Maar hoe zorg je daarvoor? Soms is een verandering nodig of je dat wilt of niet. Een nieuw softwaresysteem op het werk, een reorganisatie, omstandigheden van buiten kunnen ervoor zorgen dat een verandering nodig is. Of heb je last van burn out verschijnselen of fysieke ongemakken? Het goede nieuws is dat het juist situaties zijn waarin verandering nodig is die de start zijn om ze ook te realiseren.

Veranderen begint bij jezelf, maar hoe zorg je ervoor dat veranderen lukt en zelfs leuk is?
Veranderen is een constante in het leven, al is het alleen al omdat omstandigheden veranderen. Hoe zorg je ervoor dat verandering ook groei betekent? Dat leeftijd of je verleden geen beperking betekent De manier waarop je tegen veranderen aankijkt, je ‘mindset’ samen met de juiste tools om ‘aan te pakken’ zorgen ervoor dat veranderen lukt en je gelukkiger, gezonder en tevredener kunnen maken. 

Het is geen vanzelfsprekendheid, maar het is makkelijker dan je denkt.

Klik hier om je aan te melden voor de sessie op 14 setpember.