Altijd zoeken we manieren om met software het werken van mensen eenvoudige te maken. Extra mooi is het om iets te kunnen doen voor mensen aan wie ik zelf veel te danken heb. Ik heb het over #vrijwilligers in de sport. Ik heb niet persoonlijk te maken gehad met vrijwilligers uit de tenniswereld. Ik speelde zelf met een kleiner balletje.

Maar mijn hele jeugd heb ik gesport bij SHOT (W) en daarvoor in Heteren. In beide clubs was er altijd begeleiding voor wedstrijden, waren er trainers, mensen die de zaal schoonmaakten, achter de bar stonden, enz. Hetzelfde geluk wat ik had hebben mijn kinderen nu. Al die vrijwilligers die ervoor zorgen dat Nederland zo’n mooie verenigingscultuur heeft. Er is geen mooiere leerschool voor kinderen, dan sporten in verenigingen!

Dus extra gaaf dat de KNLTB besloten heeft met #KEENdeclaratie te gaan werken. Daarmee kunnen vrijwilligers straks makkelijk hun onkosten declareren. Deze kunnen eenvoudig beoordeeld worden en vervolgens snel uitbetaald worden. Om declaraties uit te kunnen betalen moeten vrijwilligers declaraties indienen (en hebben dus een administratie). Maar dat moet wel makkelijk kunnen en uitbetaling moet niet op zich laten wachten.

De lat ligt hoog. Mijn ervaring is dat niet alle vrijwilligers even digitaal vaardig zijn en administratie is niet de hobby van iedereen. Extra belangrijk dus om het simpel te houden.

KNLTB, dank voor het vertrouwen!

Wil je meer weten over KEENdeclaratie:
https://lnkd.in/eP5bGmyd