Wat betekent dat? Dat getoetst is of #KEENdeclaratie een meerwaarde vormt op de standaard van AFAS Software. Ook is KEENdeclaratie gescreend op veiligheid. Voor ons was dit een extra reden om KEENdeclaratie te laten certificeren. Veiligheid hebben we hoog in het vaandel. Deze is getoetst en goed bevonden door Computest.

Mooi dat Eric Zwaal en Valon Vllasaliu enthousiast waren over de functionaliteit en met name over de volledige integratie in AFAS. De kracht van AFAS optimaal gebruiken en toevoegen wat in AFAS ontbreekt. En dat het werken eenvoudig blijft. Dat is één van onze #garanties: een zo volledig mogelijke integratie in AFAS.

Waar kun je KEENdeclaratie voor gebruiken? Werk je met vrijwilligers die declaraties indienen? Of met externen die werk voor je verrichten (bijvoorbeeld werkstudenten of gastdocenten in het onderwijs)? En moeten ze eenvoudig declaraties kunnen indienen voor de gemaakte onkosten? Dan is KEENdeclaratie de oplossing!

Volledig in AFAS geïntegreerd. Dus geen extra applicatie die hoeft te worden onderhouden, maar een click and play oplossing binnen InSite en OutSite!

Wil je meer weten over KEENdeclaratie? Op 18 april organiseren we een webinar ‘Gebruiksvriendelijk declareren voor vrijwilligers en externen’. Met onder andere voorbeelden uit de zorg en het onderwijs.

Klik hier om je aan te melden:
https://lnkd.in/ez439SZc