Passie voor perfectie, of passie voor kwaliteit, dat is waar ik in de sport altijd voor gegaan ben. Nu doe ik dat samen met collega’s bij KEEN Integrations. Hoe heerlijk is het om achter de tafel nog steeds controle te hebben en het spel naar je hand te kunnen zetten. Dat heeft (nu niet meer) een hele hoop trainingsuren gekost. Basis, basis, basis. Herhalen en de techniek testen onder alle omstandigheden. Het spel moet altijd blijven draaien.

Niet anders is dat bij de softwareproducten die we ontwikkelen. Standaardproducten, waarmee we klanten van AFAS helpen om specifieke uitdagingen op te lossen. Ook daar moet onze software altijd blijven draaien. Hoe de klant de software ook gebruikt.

Dat vergt veel aandacht, niet altijd zichtbaar voor de klanten. Software updates, op basis van voortschrijdende inzichten eerder ontwikkelde stukken software vernieuwen. Wij zijn overtuigd dat als het fundament van de software goed is en goed blijft, we op de beste producten kunnen leveren. Producten die zorgen voor oplossingen.

Wil je weten wat onze oplossingen voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil je de productenuitproberen? Neem contact met ons op.