Gisteren deed ik op uitnodiging van Captain Randy Hendriks mee met team OFS aan de 1e sportdag van AFAS. Door mijn topsport ervaring als tafeltennisser zag Randy wel een meerwaarde in mijn deelname (toch niet alleen voor dat onderdeel, Randy :-))

OFS is niet voor niets de partner van AFAS in sportland, want we gingen er met de hoofdprijs vandoor, de cup met de grote oren. AFAS Software, dank voor de fantastische verzorging in het AFAS pand! OFSgroep, dank voor de gezelligheid en topprestaties van de mannen!

Niet alleen op de sportdag werkte de samenwerking tussen Keen Integrations en OFS goed, daarbuiten werpt het namelijk ook zijn vruchten af. Met de komst #TOPOSS hebben we ondertussen een #elftal compleet van Betaald Voetbal Clubs (BVO) waarin we samen het salestraject optimaliseren.

KEEN Integrations verzorgt de salesintegratie die nodig is om het salestraject gestroomlijnd te kunnen laten verlopen. OFS verzorgt de ondersteuning in #AFAS en #POWERBI. Zo helpen wij samen clubs meer waarde uit hun salestraject te halen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van salesoptimlaisatie in AFAS? Klik hier om de whitepaper te downloaden.

Of neem contact op via info@keenintegrations.nl