Organisaties die werken met #sponsoren of andere, doorlopende contracten werken in AFAS Software met #abonnementen. Nadeel is dat abonnementen vanuit InSIte niet aan te maken of aan te passen zijn. Daardoor is de kracht van de workflow en bv het automatisch genereren van een contract niet te combineren met het aanmaken van abonnementen..

Met #KEENsalesintegratie is het mogelijk een volledig salestraject via InSite te laten verlopen, inclusief het aanmaken van een abonnement. Er is geen afstemming meer nodig tussen de accountmanagers en de backoffice, met alle gevolgen die deze ruis oplevert.

Klanten worden sneller en beter geholpen, de backoffice kan contracten altijd terugvinden. En door op eenduidige, workflowgestuurde manier te werken, worden ook de rapportages voorzien van de goede cijfers. Geen verschil meer in de cijfers van sales en finance!

Over de mogelijkheden van salesintegratie binnen AFAS in het betaald voetbal organiseren OFSgroep en Keen Integrations op 14 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫 het webinar ‘Salesproces 100% gestroomlijnd’. Hier delen topclubs hun ervaringen met deze slimme integratie.
Benieuwd waarom dit ook voor uw organisatie een meerwaarde kan zijn?

Schijf u in voor het webinar op 14 oktober, 14.00 uur.

 Inschrijven via deze link: https://lnkd.in/dNaYm-68

Webinar ‘Salesproces 100% gestroomlijnd’ op 14 oktober

Wat levert het op als het proces van sales, contract, abonnement en facturatie volledig gestroomlijnd verloopt? Ontdek de mogelijkheden van complete salesintegratie binnen AFAS in het betaald voetbal en bepaal waarom dit voor uw club een meerwaarde kan zijn.