Verplaats het werk naar de bron met KEENplanning

Als medewerkers zoveel mogelijk zelf kunnen doen, bespaart dat tijd en werk binnen de organisatie, zowel bij het invoeren als bij de overdracht van informatie. Ook geeft het verantwoordelijkheid aan medewerkers voor het plannen. Met opties als ruilen en inschrijven op openstaande diensten kunnen medewerkers sneller zelf zorgen dat de planning in orde is. En is er vrijheid om het werk al dan niet samen met collega’s goed en flexibel te organiseren. 

Waarom kiezen voor KEENplanning?

In KEENplanning kun je per medewerker en per team bepalen of zij gepland worden of zelfplanner zijn. Daarnaast kun je instellen of een medewerker naast het doorgeven van wijzigingen ook zelf diensten en/of losse boekingen mag toevoegen. Dit biedt meerdere voordelen.

 • Efficiëntie
  Medewerkers kunnen hun eigen planningen beheren, wat administratieve lasten vermindert en tijd bespaart voor de gehele organisatie.
 • Flexibiliteit
  Pas eenvoudig de instellingen aan per medewerker en team, zodat u altijd een oplossing heeft die bij uw organisatie past.
 • Controle en Autonomie
  Geef medewerkers de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren en eigen diensten toe te voegen, wat leidt tot meer betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Met KEENplanning wordt het verplaatsen van werk naar de bron eenvoudig en overzichtelijk, waardoor jouw organisatie efficiënter en flexibeler kan opereren.

Zelfstandigheid voor medewerkers met KEENplanning

Het werk verplaatsen naar de bron is de filosofie van zowel AFAS als ons. Door medewerkers meer zelf te laten doen, verminderen we de administratieve lasten binnen de organisatie aanzienlijk. Dit geldt zowel voor het invoeren van gegevens als voor de overdracht daarvan.

  Van overwerk doorgeven tot zelf plannen

  KEENplanning biedt uitgebreide mogelijkheden om verantwoordelijkheden te delegeren:
  • Individueel en teamniveau
   Bepaal per medewerker of team of zij hun planning zelf mogen beheren of dat dit door een planner moet gebeuren.
  • Aanvullende bevoegdheden
   Sta medewerkers toe om naast het doorgeven van wijzigingen ook zelf diensten en boekingen toe te voegen.

  Efficiënt Beoordelingsproces

  Het beoordelingsscherm in KEENplanning biedt planners een snel en eenvoudig overzicht van alle nog te beoordelen aanvragen:
  • Tijdsefficiëntie
   Snelle beoordeling van aanvragen vermindert wachttijden.
  • Gebruiksvriendelijkheid
   Intuïtief ontwerp voor eenvoudige beoordeling zonder extra training.
  • Transparantie
   Duidelijk overzicht van alle aanvragen bevordert betere communicatie.
  Deze aanpak verhoogt de efficiëntie en autonomie binnen de organisatie, wat zowel medewerkers als de organisatie ten goede komt.