De vijf kerngaranties van KEEN Integrations

Een geslaagde, snelle implementatie en betrokken, tevreden gebruikers... Ontdek de kerngaranties van KEEN Integrations.

Geen zin in gedoe met koppelingen of dubbele invoer? Wij bieden volledige AFAS-integratie

In AFAS wordt alle relevante data van de medewerker ingevoerd. Wel zo makkelijk als die informatie niet nog een keertje moet worden ingegeven. En dan ook compleet!

Andere pakketten geven vaak aan dat het mogelijk is om te koppelen. Dat gaat lang niet altijd vlekkeloos, zeker niet met meerdere dienstverbanden, wissel van contract gedurende de maand en/of formatieverdelingsswissel. Ook verlof en verzuim is volledig geïntegreerd.

Wij hebben geen andere plek om de data op te slaan. Alle gegevens die we uit AFAS kunnen halen, worden daar verzameld. Niet meer en ook niet minder. We houden hier rekening met alle mogelijke opties die AFAS biedt voor vastlegging van contracten, roosters, enz.

Door de volledige integratie met AFAS is er geen losse applicatie nodig. Voor gebruikers maken we alles zo simpel mogelijk. Dit zorgt voor draagvlak onder medewerkers.

Bang om medewerkers niet mee te kunnen krijgen? Kijk hoe wij zorgen voor acceptatiegarantie

Ken je ze? De verhalen over lange implementatietraject die uiteindelijk niet in gebruik worden genomen? Wij ook. Of wel in gebruik genomen, maar met veel (ontuitgesproken) kritiek op de software en de ondersteunende diensten die de software hebben aangeschaft. Lees hoe wij ervoor zorgen dat weerstand verdwijnt.

Weerstand zit overal. Zeker bij organisaties waar al meerdere automatiseringsslagen zijn geweest. Wij ‘gooien’ niet een softwarepakket over de schutting. We nemen de medewerkers mee. Hoe? Door de laatste 5% precies aan te laten sluiten bij de wensen en eisen van gebruikers. Dit zorgt voor het verschil tussen klagen en stap voor stap meenemen.

Ook zorgen we dat niet alleen de vooruitstrevende gebruikers tevreden zijn, maar alle gebruikers.

Livegang bij een van onze klanten: Entrea Lindenhout

Livegang bij een van onze klanten: Entrea Lindenhout

Ervaring met projecten die veel duurder worden dan gepland? Lees meer over onze ‘Binnen-budget-garantie’

Er zijn verschillende soorten kosten die ervoor kunnen zorgen dat de verwachte investering niet voldoende is om de uitdaging op te lossen. Dat hoeft niet altijd zo te zijn. Bij Keen Integrations wett je vooraf welke investering u kunt begroten. 

  • Door de volledige integratie binnen AFAS is geen applicatiebeheer nodig buiten AFAS. De beheerpost wordt vaak niet meegenomen in de begroting. Bij onze producten hoeft dat ook niet;
  • De licentieprijzen zijn helder. De investering is vooraf te begroten. Onze producten worden door ons onderhouden en doorontwikkeld op basis van versiebeheer;
  • Vooraf wordt goed doorgevraagd waar onze oplossing aan moet voldoen. Ook wordt vooraf, samen met de klant, de 5% goed in kaart gebracht. Mocht een investering gevraagd worden, dan geven we dit vooraf aan.

Korte implementatie garantie

Aangezien onze oplossingen standaardproducten zijn die volledig geïntegreerd zijn in AFAS, is de investering om van start te gaan minimaal. Hoe snel we kunnen implementeren hangt nog af van de wensen aan de ‘5% uitbreiding’. Het ontwikkelen hiervan is vaak slechts een beperkte aanpassing. Vraag na hoe lang de implementatie zal bedragen. Wij werken alleen met AFAS en kunnen mede daardoor uitbreidingen makkelijk toevoegen. 

KEENwoonwerk kan binnen drie weken na eerste contact live staan (inclusief implementatie). Hetzelfde geldt voor KEENBIGkoppeling en KEENsalesintegratie.

Voor onze planningsoplossingen nemen we wat meer tijd. Een goede planoplossing vraagt een goed inzicht in alle onderdelen van het planproces. Ook dan kunnen we snel schakelen.

 

 

100% succes

Wij geloven in onze oplossingen. Daarom bieden wij de niet-goed-geld-terug-garantie aan. Voldoet de applicatie niet aan de vooraf samen opgestelde eisen, dan betaalt jouw organisatie niet. Sowieso maakt een lage startinvestering gecombineerd met een maandelijkse opzegtermijn ervoor dat er geen sprake is van een ‘lock-in’. Jouw organisatie kan blijven werken met onze oplossingen zolang het een meerwaarde is voor jouw organisatie.

Gratis adviesgesprek?

Heb je een uitdaging? Wil je weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?