Webinar ‘Gebruiksvriendelijk declareren met minimale administratie in AFAS’ op 18 april 14.00 uur

Hoe zorg je dat vrijwilligers makkelijk hun kosten kunnen declareren? Op een manier die geen administratieve druk veroorzaakt? Of maak je binnen jouw organisatie veel gebruik van externen? Bijvoorbeeld studenten of gastdocenten... In dit webinar leer je meer over het hele proces van inhuur tot en met uitbetaling. Zowel vanuit het perspectief van de declarant als vanuit de administratieve afhandeling. Zowel voor vrijwilligers als externe inhuur!

Inhuur van externen is essentieel. Zorg dat zij tevreden zijn én verminder tegelijkertijd de administratieve last.

Aan goede werkstudenten komen is een uitdaging. Zorgen dat kosten en gewerkte uren die gemaakt zijn makkelijk kunnen worden ingediend en snel worden uitbetaald, maakt het verschil tussen tevreden externen die meer voor je willen doen of juist niks meer voor je doen.

Hoe je ervoor kunt zorgen dat afhandeling van declaraties een eenvoudig proces wordt leer je in dit webinar.

Wij gebruiken jouw contactgegevens voor het versturen van informatie over het webinar, zoals de url, samenvatting en gedemonstreerde producten.

Lees ons privacy statement

In dit webinar leer je meer over:

  • Het gehele proces van aanmaken van een opdracht voor een evenement tot en met uitbetaling van de declaraties;
  • Het perspectief van de declarant;
  • Het perspectief van finance en control;
  • Het perspectief van de inhuurder van de declaranten;
  • KEENdeclaratie als oplossing voor declareren door externen

Het is niet makkeijk om de juiste mensen te krijgen om in te huren. Zorg ervoor dat de afhandeling van declaraties niet tot frustratie leidt. En tegelijkertijd dat jouw organisatie geen (onnodig) tijd verliest aan administratieve afhandeling van declaraties.