Webinars

Webinars bieden een mooie mogelijkheid om via je eigen laptop ervaringen te delen en te horen van collega organisaties hoe zij met de uitdagingen van het besproken thema omgaan. Je kunt je eigen ervaringen delen en vragen stellen. Ook krijg je inzicht in de oplossingen die AFAS en KEEN Integrations bieden. Met maximaal gebruikersgemak en minimale administratie als uitgangspunten.

18 april: gratis webinar ‘Gebruiksvriendelijk declareren met minimale administratie in AFAS’

Hoe zorg je dat vrijwilligers, studenten of gastdocenten die door jouw organisatie worden ingehuurd makkelijk hun kosten kunnen declareren, zonder dat dit administratieve druk veroorzaakt?

30 maart: gratis webinar ‘Klaar voor het nieuwe seizoen?’

April en mei zijn drukke maanden voor de backoffice en sales. Alle bestaande contracten moeten verlengd of vernieuwd worden. Opzeggingen moeten verwerkt worden en de nieuwe arrangementen en prijzen moeten goed in AFAS staan. Hoe je dit proces zo goed mogelijk ondersteunt leer je in dit webinar.

20 september gratis webinar ‘Voorkom onbevoegde zorg door controles in AFAS’

In tijden van arbeidskrapte mag de wil om zorg te kunnen verlenen niet ten koste van de kwaliteit en zorgvuldigheid. Hoe zorg je daarvoor?

20 december: gratis webinar ‘Bereid je voor op CO2-vastlegging reisbewegingen’

Aan toenemende regeldruk van thuiswerken en woonwerkvergoeding voldoen zonder extra administratieve last? In dit webinar ontdek je hoe dit in de praktijk werkt.

Wij gebruiken jouw contactgegevens voor het versturen van informatie over het webinar, zoals de url, samenvatting en gedemonstreerde producten.

Lees ons privacy statement

Wij gebruiken jouw contactgegevens uitsluitend voor de uitnodiging en het opvolgen van het webinar.