Webinars

Webinars bieden een mooie mogelijkheid om via je eigen laptop ervaringen te delen en te horen van collega organisaties hoe zij met de uitdagingen van het besproken thema omgaan. Je kunt je eigen ervaringen delen en vragen stellen. Ook krijg je inzicht in de oplossingen die AFAS en KEEN Integrations bieden. Met maximaal gebruikersgemak en minimale administratie als uitgangspunten.

6 september: gratis webinar ‘Planning in de zorg, hoe zorg je voor tevreden medewerkers?’

De administratieve druk in de zorg neemt toe. Planning kan de druk ontlasten, maar frustratie ligt op de loer. Weer een nieuw systeem. Het is mogelijk om te zorgen voor tevreden medewerkers, die minder tijd kwijt zijn met administratie én meer kunnen halen uit een efficiënte planning.

20 september gratis webinar ‘Voorkom onbevoegde zorg door controles in AFAS’

In tijden van arbeidskrapte mag de wil om zorg te kunnen verlenen niet ten koste van de kwaliteit en zorgvuldigheid. Hoe zorg je daarvoor?

11 oktober: gratis webinar ‘Gebruiksvriendelijk declareren in het onderwijs met minimale administratie’

Hoe zorg je ervoor dat studenten, gastdocenten, promovendi die door jouw organisatie worden ingehuurd makkelijk hun kosten kunnen declareren, zonder dat dit administratieve druk veroorzaakt?

20 december: gratis webinar ‘Bereid je voor op CO2-vastlegging reisbewegingen’

Aan toenemende regeldruk van thuiswerken en woonwerkvergoeding voldoen zonder extra administratieve last? In dit webinar ontdek je hoe dit in de praktijk werkt.

Wij gebruiken jouw contactgegevens uitsluitend voor de uitnodiging en het opvolgen van het webinar.

Eenvoudige declaratieoplossingen voor AFAS