Selecteer een pagina

KeenBIGkoppeling – Heeft jouw ziekenhuis de risico’s van verlopen BIG registraties in de grip?

Het is cruciaal om de risico’s van gevolgschade af te dekken! Daarom werken 15 Ziekenhuizen en evenzoveel zorginstellingen met de KeenBIGkoppeling.

De KeenBIGkoppeling biedt zorgorganisaties een volledig gemonitorde koppeling met het BIG-register. Hierme voeren we ondertussen iedere nacht bijna 50.000 controles uit.

Voor elke zorginstelling is het essentieel dat er vertrouwd kan worden dat iedere medewerker met een BIG verplichting daadwerkelijk ook een geldige BIG registratie heeft. De controle is volledig in AFAS verwerkt met workflows in geval van afwijking. Zo kan er snel gehandeld worden bij b.v. een verlopen BIG registratie en wordt dit vervolgens in workflow vastgelegde procedures ook op de juiste manier in het ziekenhuis afgehandeld. En blijft het niet ergens ‘hangen’.

Dat laatste risico is in grote organisaties heel reëel. Hoe vaak hoor je niet dat als er iets fout gaat, het risico al lang bekend was in de organisatie? Dat risico kun je niet nemen als het om zorg gaat.

Contact opnemen?

Heb je een uitdaging? Wil je weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?

Dagelijkse controle

  • Automatisch dagelijkse update van alle geregistreerde professionals
  • Signalen en workflows in AFAS-software

Signalen gebaseerd op ervaring

Binnen InSite signalen voor naderen vervaldatum, eventuele maatregelen en noodzaak van een registratie op basis van functie

Eén koppeling

  • Eén gestandaardiseerde koppeling
  • AFAS gecertificeerd
  • Monitoring van connectoren
  • Implementatie binnen twee weken na contract

“BIG-koppeling geeft ons zekerheid”

Dankzij de BIG-koppeling hoeven we niet meer iedere registratie handmatig te controleren. Omdat een groot aantal van onze medewerkers BIG-geregistreerd is, bespaart dit ons heel veel werk. Door de koppeling worden  elke nacht automatisch alle registratienummers gecontroleerd. Wanneer een registratie niet meer geldig is ofwanneer een maatregel van kracht is, wordt daarvan een taak gegenereerd in InSite. Op die manier bewaken wij heel gemakkelijk de BIG-registraties van al onze geregistreerde medewerkers.

Yolanda Vink,
Functioneel beheerder Mijn InSite, ASZ