Selecteer een pagina

Laat AFAS voor je werken
op jouw manier

Ben je een functioneel beheerder of werk je op de HR of finance afdeling? Zie je dat er in sommige processen veel fouten worden gemaakt, omslachtig gewerkt wordt en/of er frustratie ontstaat bij medewerkers over de werkwijze. 

We zorgen voor eenvoudig te installeren en te gebruiken en betrouwbare applicaties en mooi functioneel design aangepast op jouw organisatie. 100% In AFAS geïntegreerd. 

  • Expertise in AFAS
  • Gestandaardiseerde koppelingen met AFAS. Eenvoudig en verzorgde implementatie
  • Projecten op maat. Volledig in AFAS geïntegreerd.

Omdat je weet dat software vóór je kan werken!

Als jouw mensen zo smart zijn dat ze met Excels bereiken wat met de meest geavanceerde systemen nooit was gelukt, is het zonde van hun talent om die Excels vervolgens over te typen.

Wij doen niets liever dan het ‘onmogelijke’ simpel maken. De Excels het raam uit. Dat geavanceerde systeem precies laten doen wat jij wilt in plaats van andersom. 

Omdat wij geloven dat mensen die hun talenten inzetten voor mooiere dingen dan lapwerk en dubbel werk, tot ongelofelijke dingen in staat zijn.

Gebruikersvriendelijk verlengstuk voor AFAS

Alles kan met AFAS. Maar soms is het te ingewikkeld om werkbaar te zijn. Met een gebruikersvriendelijk frontend om AFAS maken wij geavanceerde functies eenvoudig. Zodat uw medewerkers simpelweg meer uit AFAS halen.

Werk efficiënter, koppel systemen met AFAS

Minder fouten, minder werk, meer zekerheid: koppel AFAS aan andere systemen! Zo ontwikkelde Keen Integrations eerder succesvolle koppelingen met de BIG-registratie en JIRA.

AFAS consultancy

Haal meer uit je AFAS én je mensen, met AFAS consultancy van Keen Integrations. Wij helpen je met een optimale inrichting van AFAS. 

Contact opnemen?

Heb je een uitdaging? Wil je weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?

Updates

Santeon Ziekenhuizen kiezen voor KeenBIGKoppeling

Santeon Ziekenhuizen kiezen voor KeenBIGKoppeling

Aan de start van 2021 zijn we trots te melden dat de Santeon Ziekenhuizen (Maasstad, MST, CWZ, Catharina, Martini, Antonius en OLVG) voor hun BIG controles gekozen hebben voor de KeenBIGKoppeling. Met ruim 14.000 registraties erbij komt het aantal controles iedere...

5 Observaties om het nieuwe jaar goed te beginnen

2021 gaat verder waar 2020 rond de kerst is opgehouden, in volle vaart! Net als in de topsport is evaluatie een belangrijke manier om te ontwikkelen. Organisaties zijn zich steeds meer bewust, dat het belangrijk is energie te steken in de optimalisatie van de...

Contact opnemen?

Heb je een uitdaging? Wil je weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken?